Edifici el Coll de la Botella - Orteu Riba Arquitectes
16747
post-template-default,single,single-post,postid-16747,single-format-standard,bridge-core-2.3.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17026

Edifici el Coll de la Botella

Coll de la Botella

Edifici el Coll de la Botella

L’estació d’esquí Vallnord – Pal, celebra el seu 35è aniversari amb una gran inauguració… Un nou edifici completament equipat amb tots els serveis, dissenyat pel despatx d’arquitectura Orteu Riba.

La carretera del Coll de la Botella és des de desembre de 2017, un nou punt estratègic de l’estació de Vallnord – Pal Arinsal. Una nova instal·lació de 1.100 m 2.

Aquest local gastronòmic comptarà amb màquina expenedora de forfets, punt de trobada per excursions en moto de neu i raquetes i zona VIP amb pàrquing privat.

Si voleu saber més sobre aquesta edificació podeu consultar al projecte complet a la nostra web.

 

 

No Comments

Post A Comment