Nosaltres - Orteu Riba Arquitectes
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,bridge-core-2.3.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17026
 

FILOSOFIA

Equip pluridisciplinar

A Orteu Riba Arquitectes entenem l’arquitectura com un un treball colectiu i pluridisciplinar, apostem pel treball en equip com a generador de valor, on tots els integrants aporten valor afegit.

El diàleg es primordial per conceptualitzar els projectes i estudiar totes les seves possibilitats, trobant així la millor resposta creativa al contexte proposat.

Passió per l’ofici

La llibertat alhora de dissenyar i la diversitat creativa és el que dia rere dia engega els nostres “motors” i ens omple d’energia, ens agrada plantejar nous reptes i no conformar-nos, donant-li sempre una volta més, buscant diferents perspectives, tot això sumat al rigor tècnic tant a nivell de detalls com de posta en obra, per així poder portar els projectes des de la seva concepció fins al final de l’obra.

Formació

L’arquitectura és una professió que avença a passes de gegant. Es per això que a Orteu Riba Arquitectes realitzem formacions de forma habitual, per tal de mantindre’ns al dia de totes les novetats en el sector i així poder assesorar  amb major facilitat els nostres clients.

EQUIP

Xavier Orteu – Orteu Riba Arquitectes

Xavier Orteu

Arquitecte / Director
maxi-Orteu Riba Arquitectes

Maxima Rafaella

Chief assistant
Azahara Jurado – Orteu Riba Arquitectes

Azahara Jurado

Arquitecta
Jesús Marín – Orteu Riba Arquitectes

Jesús Marín

Arquitecte
Ana Rico – Orteu Riba Arquitectes

Ana Rico

Arquitecta
Fran Louzau – Orteu Riba Arquitectes

Fran Louzao

Arquitecte tècnic

TRAJECTÒRIA

 

L’estudi “Orteu Riba Arquitectes” va ser fundat a Ordino (Andorra) per l’arquitecte Xavier Orteu a l’any 1998.

 

A l’any 2007 el despatx es va internacionalitzar obrint una seu a la ciutat de Barcelona, per tal de poder assumir projectes en l’àrea geogràfica veïna.

 

Passats més de 20 anys des de la seva obertura, l’estudi “Orteu Riba Arquitectes” segueix treballant amb la mateixa passió que el primer dia.

 

L’interès pel món de l’arquitectura i la formació continua en aquest àmbit ens permet estar al dia dels avanços més avantguardistes en aquest sector. És així com, lluny de ser conformistes, renovem contínuament la nostra manera de dissenyar i entendre l’arquitectura, aportant el màxim a tots els projectes, per tal de satisfer les necessitats del client i crear un impacte social positiu.

 

 

Aquestes són algunes de les nostres formacions

 • Cursos de Valoracions inmobiliaries i Taxacions Hipotecàries (2003)
 • Curs de Protecció del Patrimoni Cultural (2005)
 • Curs pràctic de Planejament executiu, Urbanisme (2005)
 • Criteris i metodologia de treball per al Tractament dels Entorns de Protecció dels Monuments (2005)
 • Curs pràctic de Planejament executiu i gestió urbanística (2009)
 • Curs d’estudi del paisatge en els projecte d’urbanisme i infraestructures (2009)
 • Arquitectura i sostenibilitat (2010)
 • Curs sobre edificis de baix consum energètic. Passivhaus i Minergie (2012)
 • Curs sobre eficiència energètica (2014)
 • Curs sobre dret urbanístic andorrà (2015)
 • Jornada de sol·lucions i tècniques de Rehabilitació en la construcció (2016)
 • Curs i certificat Passive House Designer. Passiv House Institute (2019)

 

 

Durant tots aquests anys hem realitzat tot tipus d’encàrrecs: equipaments esportius, escoles, habitatges, reformes, projectes d’interiorisme… amb diferents característiques, superfícies i condicionants per abordar-los. Però tots ells tenen un condicionant en comú, el gran treball i esforç de totes les persones que han participat en aquests projectes: clients, arquitectes, constructors, enginyers, treballadors… ja que, tenim molt clar, que remant tots junts en la mateixa direcció es poden assolir grans reptes.

 

Per aquest motiu volem agrair als nostres col·laboradors habituals la gran professionalitat mostrada al llarg d’aquests anys.

 

Consultoria d’estructures:

 • BEAL AEC

 

 Consultoria d’instal·lacions:

 • Bernabé Rodriguez
 • Ateci
 • Javier Jimenez Tierno

 

Ex – OR: Jaume Rifà

Vols formar part del nostre equip? Contacta amb nosaltres!