Política de privacitat - Orteu Riba Arquitectes
18179
privacy-policy,page-template-default,page,page-id-18179,bridge-core-3.1.8,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,non-logged-in,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Política de privacitat

Informació sobre protecció de dades:

Denominació social:

Titular de la web: ORTEU RIBA ARQUITECTES, SLU

Adreça: Carrer del Fener 11, Edifici Eland – Unió, 4t 4a, AD 500,

Tfno: +376835200

Email: info@orteuriba.com

Finalitat:

Per què fem servir les dades?

 

La següent Política de privadesa estableix els termes en què tractarem les dades personals a ORTEU RIBA ARQUITECTES, SLU; això inclou qualsevol dada personal recollida a través de la nostra pàgina web https://orteuriba.com/, així com qualsevol altra dada que tractem en exercici de les nostres activitats empresarials.

ORTEU RIBA ARQUITECTES, SLU recull les dades personals següents amb les finalitats a continuació indicades:

a)     Formulari contacte: les dades personals recollides a través d’aquest formulari seran exclusivament utilitzades per gestionar la vostra petició.

b)     Comentaris blog: les dades personals recollides a través d’aquest formulari seran exclusivament utilitzades per la publicació del seu comentari en el nostre blog.

c)     Xarxes Socials: les dades facilitades o que puguin compartir-se a les Xarxes Socials en què ORTEU RIBA ARQUITECTES, SLU estigui activa seran tractades d’acord amb les Polítiques de Privacitat de cada Xarxa Social. Recomanem llegir i revisar periòdicament aquestes Xarxes Socials abans d’interactuar amb ORTEU RIBA ARQUITECTES, SLU.

d)     Dades de candidats: en el cas de realitzar entrevistes de treball a les nostres oficines o de remetre’ns el seu currículum per altres mitjans, les seves dades seran utilitzades per cobrir possibles vacants laborals a la nostra companyia. En el supòsit de ser contractat per la nostra companyia, les vostres dades personals seran exclusivament fetes servir per gestionar la relació laboral amb  ORTEU RIBA ARQUITECTES, SLU.

e)     Les dades recollides a les nostres dependències seran exclusivament utilitzades per a la prestació del servei

f)      Càmeres de seguretat: les dades recollides per les nostres càmeres de seguretat tenen la finalitat de garantir la seguretat de les instal·lacions, així com de les persones que s’hi troben.

Quant de temps custodiem les vostres dades?

 

A continuació i d’acord amb la normativa vigent, us informem del temps que mantindrem les vostres dades, que depèn del tipus d’ús al qual siguin destinades:

Les dades recollides al formulari de contacte seran automàticament eliminades passat un any des del darrer contacte.

Les dades recollides en el formulari del blog seran eliminades un cop s’hagi publicat el text, a no ser que acceptis que es guardin les dades per futurs comentaris.

En relació amb les dades laborals aquestes seran tractades mentre duri aquesta relació i una vegada conclosa, pel temps necessari per respondre per possibles incompliments en aquest àmbit. En el supòsit de fer alguna entrevista per una vacant laboral, les vostres dades personals seran arxivades per un període d’un any, després de les quals, si no s’han seleccionat, seran esborrades dels nostres sistemes.

Les dades recollides per les nostres càmeres de seguretat seran guardades durant un mes, transcorregut el qual seran esborrades, llevat dels supòsits en què s’hagin de conservar per acreditar la comissió d’actes que atemptin contra la integritat de persones, béns o instal·lacions.

Legitimització:

A continuació, us informem què ens permet tractar les vostres dades, en funció de l’ús per al qual siguin destinades.

Les dades dels treballadors i del nostres clients seran tractades per ORTEU RIBA ARQUITECTES, SLU, per al compliment de la relació contractual.

La legitimació per tractar les dades del formulari de contacte, les dades del formulari del blog, així com les dades dels candidats és el consentiment de l’interessat.

La base legal per al tractament de les dades captades per les nostres càmeres de seguretat és l’interès legítim a evitar, o si escau investigar, els possibles incidents que es produeixin a les instal·lacions.

Destinataris:

Cessions de dades a tercers

Les vostres dades personals no seran cedides a tercers sense el vostre consentiment, excepte aquells proveïdors de serveis amb què disposem d’un contracte de servei vigent o que intervingui una llei que obligui a ORTEU RIBA ARQUITECTES, SLU a tal cessió de dades.

Categoria de dades:

Tipologia de dades tractades:

Formulari contacte:

–        Nom.

–        Cognoms.

–        Correu electrònic.

Formulari Comentari Blog:

–        Nom.

–        E-mail.

Drets:

Té dret a:

–        Revocar el consentiment atorgat.

–        Accedir a les dades personals.

–        Rectificar les dades personals.

–        Suprimir les dades personals.

–        Presentar una denúncia o escrit per a la tutela dels seus drets davant de l’Agència Andorrana de Protecció de Dades.

–        Ser informat de qualsevol incidència de seguretat que pugui afectar els seus drets.

–        Limitació del tractament.

–        Portabilitat.