INAUGURACIÓ THE EMBASSY -EDIFICI DIAMANT - Orteu Riba Arquitectes
16859
post-template-default,single,single-post,postid-16859,single-format-standard,bridge-core-3.1.8,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,non-logged-in,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

INAUGURACIÓ THE EMBASSY -EDIFICI DIAMANT

INAUGURACIÓ THE EMBASSY -EDIFICI DIAMANT

A “Orteu Riba Arquitectes” ens agrada entendre l’arquitectura com un sinònim d’artesania. Dediquem el temps necessari a cada “peça”, arrisquem en el procés de disseny per a que cada obra tingui la seva pròpia ànima i així diferenciar-la de la resta, decidim les sensacions que volem transmetre amb els nostres espais i estudiem la manera de que els usuaris gaudeixin de l’experiència… i no hi ha millor satisfacció per nosaltres que aconseguir-ho!

Per nosaltres s’apropa un dia molt especial, ja que, “L’edifici el Diamant”, un dels nostres projectes més rellevants, es completarà finalment gràcies a la creació de “The Embassy”, un espai comercial emplaçat a les plantes inferiors d’aquest edifici, fruit del somni de la Rosa Pons i les seves filles. Aquesta intervenció permetrà la permeabilitat dels usuaris cap a l’interior de “L’edifici el Diamant”, donant-li la intensitat i vida que l’edifici requereix, convertint-se així en un nou pol d’atracció de la parròquia d’Andorra la Vella.

Per aquest motiu, ens plau convidar-vos, demà 14 de Febrer, a la inauguració de “The Embassy”, ubicat a l’edifici “El Diamant” (avinguda Meritxell 31), una obra que ha estat fruit d’incomptables hores d’esforç i treball.

“The Embassy” acollirà al seu interior una zona comercial de més de 2500 metres quadrats dedicats a productes  de luxe i aquells relacionats amb el benestar.

L’altra gran novetat que trobarem a “The Embassy” és un gran espai de 700 metres quadrats dedicats a la gastronomia avantguardista i de primeria línia, en forma de mercat gourmet, aquest espai comptarà amb xefs de gran prestigi internacional, amb un total de tres estrelles Michelin.

En aquest sentit “The Embassy” busca ressaltar dintre del sector comercial d’Andorra, creant una experiència diferent per a l’usuari, fusionant shopping i gastronomia, qualitat i sensacions.

Volem aprofitar per agrair la confiança depositada en nosaltres, com arquitectes, per part de la propietat per poder dissenyar “L’edifici el Diamant” i l’oportunitat de poder participar en aquest nou espai “The Embassy”.

Felicitem a l’equip G4 per la concepció d’aquest nou espai “The Embassy”, ha estat un plaer col·laborar amb vosaltres.

També agrair el gran treball realitzat pels nostres col·laboradors i l’energia de tots aquells que han col·laborat en qualsevol fase del procés de construcció d’aquesta obra. Ja que sense tots ells res d’això hagués sigut possible… Moltes gràcies!