Notaria Jordi Junyer Ricart
17572
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17572,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,e-lazyload,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17026

Notaria Jordi Junyer Ricart

Category
Equipaments, Interiorisme, Rehabilitació
About This Project

La Notaria Jordi Junyer Ricart s’ha instal·lat a Casa Cintet, edifici històric de la Plaça Príncep Benlloch que ha estat recentment rehabilitat.

La demanda del client de disposar de diferents sales de signatura distribuïdes al voltant d’un espai central de recepció va permetre configurar espais permeables i diàfans i, alhora poder gaudir de la relació entre les dues façanes amb fort caràcter.

La façana principal està formada per un tancament murari amb diferents obertures i nínxols de pedra il·luminats de forma càlida i indirecta. La façana posterior es caracteritza per les obertures en forma d’arcada que rememora els valors històrics i patrimonials de l’edifici.

El disseny de l’interior està caracteritzat per la senzillesa, la tranquil·litat i l’elegància. Els espais de treball es formalitzen en tonalitats grises i blanques i una il·luminació uniforme. A les sales de signatura i al despatx del notari s’utilitza la combinació de la neutralitat del paviment ceràmic i els sostres de formigó vist amb un mobiliari de llistons de fusta fosca que, juntament amb la il·luminació lineal en forma d’estructura flotant sobre les taules, aporten personalitat als espais més nobles.

 

Imatges: Pol Viladoms