Apartament Edifici Castor - Orteu Riba Arquitectes
155
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-155,bridge-core-3.2.0,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,non-logged-in,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.6.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Apartament Edifici Castor

Categoria
Interiorisme, Rehabilitació
Detalls del projecte

El projecte va partir d’unes necessitats programàtiques senzilles; sala d’estar-menjador, cuina, tres habitacions i dos banys. El projecte de renovació optimitza i potencia la relació entre els diferents espais de l’apartament que inicialment es trobaven excessivament fragmentats. La relació d’espais entrada, sala d’estar i cuina permet diagonalitzar les visuals, aconseguint una major sensació d’amplitud.

L’espai superior de l’apartament permet la configuració d’un programa més obert, adaptant-se a diferents necessitats. Aquesta sala manté una relació directa amb una terrassa a través d’un gran finestral orientat a sud.

Més enllà d’una funció connectora, l’escala és el punt central de l’apartament, un element escultòric que representa el concepte d’ingravidesa.