Casa Or
149
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-149,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,e-lazyload,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17026
Títol

Rehabilitació Casa Or / Antiga era Barbet

Date
Category
Rehabilitació, Residencial
About This Project

L’antiga Era Barbet, originària del segle XVI, representa un clar exemple d’arquitectura tradicional del país. El repte va partir de l’adaptació de la borda a un nou programa de vivenda tenint en compte la construcció pre-existent.

El projecte dona resposta als principis de la sostenibilitat, donat que l’edifici més eficient és aquell que no es construeix i reivindica el respecte i  la sensibilitat per una arquitectura tradicional que forma part de la història i el paisatge andorrà.

Alhora es va voler remarcar una clara dicotomia entre la forta presència de les parets de pedra existents i la lleugeresa dels nous elements incorporats.

Espais diàfans envoltats per parets originals de pedra.

 

 

Imtges: OR – Pol Viladoms