Casa Or - Orteu Riba Arquitectes - Rehabilitació Andorra - Borda Andorra
149
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-149,bridge-core-3.2.0,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,non-logged-in,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.6.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Casa Or

Categoria
Rehabilitació, Residencial
Detalls del projecte

L’antiga Era Barbet, originària del segle XVI, representa un clar exemple d’arquitectura tradicional del país. El repte va partir de l’adaptació de la borda a un nou programa de vivenda tenint en compte la construcció pre-existent.

El projecte dona resposta als principis de la sostenibilitat, donat que l’edifici més eficient és aquell que no es construeix i reivindica el respecte i  la sensibilitat per una arquitectura tradicional que forma part de la història i el paisatge andorrà.

Alhora es va voler remarcar una clara dicotomia entre la forta presència de les parets de pedra existents i la lleugeresa dels nous elements incorporats.

Espais diàfans envoltats per parets originals de pedra.

Imatges: OR – Pol Viladoms