Casa Bonell - Orteu Riba Arquitectes - Arquitectura Andorra
151
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-151,bridge-core-3.1.8,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,non-logged-in,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Casa Bonell

Categoria
Obra Nova, Residencial
Detalls del projecte

El terreny es trobava ocupat per una edificació que constava d’una planta semisoterrani, una planta baixa i una primera planta.

Es pensava en mantenir aquesta edificació donat que l’estructura es trobava en bon estat però degut al nou límit d’edificació requerit es va acabar per enderrocar-la. Així doncs, el que va començar com a una obra de reforma i ampliació va acabar convertint-se en una obra de nova planta.

L’edificació s’adequa a l’ambient general del nucli antic d’acord amb la normativa d’aplicació quant a volum i acabats però troba la manera d’establir-hi una nova relació.

L’edifici s’organitza en un habitatge unifamiliar que ocupa les plantes primera i segona, mentre que les plantes semisoterrani i baixa es destinen a aparcament.