Locals comercials Clot d’en Privat
157
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-157,bridge-core-3.0.8,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,e-lazyload,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17026
Títol

Locals comercials Clot d'en Privat

Date
Category
Obra Nova
About This Project

L´objecte del projecte Clot d’en Privat  fou la construcció de dos locals comercials en les parcel·les que varen quedar buides com a conseqüència de l’enderrocament de les botigues existents en aquell moment, afectades pel pas d´un nou vial.

Els nous edificis es recolzen sobre la mitgera de les botigues preexistents i busquen conformar la cantonada amb una sèrie d’ addicions i subtraccions a un volum molt senzill que és la base del projecte. Així es tracta d’un cos, de planta baixa i altell, amb una coberta de llosa a una aigua cap a l’Avinguda Carlemany tancat en les seves tres cares menys la que dóna cap a l’avinguda, d’on hi sorgeix un aparador totalment envidrat que queda protegit pel voladís de la coberta. En la cara que dóna cap al nou vial hi sorgeix un petit volum que és l’aparador lateral.

El projecte no contemplava la decoració de les botigues.