Mirador Anyós - Orteu Riba Arquitectes - Passivhaus Andorra
17212
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17212,bridge-core-3.2.0,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,non-logged-in,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.6.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Mirador Anyós

Mirador Anyós - Exterior 1 Mirador Anyós - Terrassa Exterior Mirador Anyós - Interior 1 Mirador Anyós - Interior 2 Mirador Anyós - Interior 3 Mirador Anyós - Exterior 2
Categoria
Obra Nova, Residencial
Detalls del projecte

“El mirador d’Anyós”, és un conjunt de 10 eco-habitatges de luxe amb un disseny modern, completament orientats a garantir el benestar i un alt nivell de confort als seus usuaris.
Ambients saludables, contacte amb la vegetació, materials naturals, privacitat, sostenibilitat… són característiques que transformen les cases en veritables llars, on el concepte “viure” és el protagonista.

 

Les edificacions estan realitzades segons criteris passivhaus. Gràcies a diferents estratègies de projecte s’aconsegueixen espais saludables amb uns alts estandards de confort i molt baix consum energètic.

 

Totes les cases compten amb aparcament privat de gran capacitat, sala polivalent totalment diàfana, ampli jardí, zona d’habitatge i una espectacular terrassa a la planta superior.
Els habitatges són molt flexibles pel que fa al seu programa funcional. Les sales polivalents podran ser configurades en funció de les necessitats de l’usuari final, podent col·locar programa com: gimnàs, spa, despatx…

 

L’interior dels habitatges està realitzat amb un exclusiu disseny , combinant elements d’alta qualitat, il·luminació, materials i textures, s’aconsegueixen espais privilegiats.
S’ha cuidat fins al més mínim detall, tenint sempre en compte la sostenibilitat, el disseny i el confort.

Materials com la fusta natural, l’acer i el vidre aporten calidesa, elegància amb un estil modern i de màxima qualitat. Tots els elements s’han triat per la seva eficiència energètica, l’aïllament acústic i la seva durabilitat.

 

Els paviments porcellànics i de fusta, aporten calidesa a l’ambient. La calefacció és de tipus terra radiant aerotèrmic, un sistema que assegura un gran estalvi energètic. Addicionalment, els habitatges compten amb un sistema VMC amb recuperador de calor, el qual permet recuperar fi ns a un 90% d’energia i alhora s’encarrega de fi ltrar i renovar constantment l’aire de totes les estances.