Y House - Orteu Riba Arquitectes - Arquitectura Andorra
164
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-164,bridge-core-2.3.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17026
Títol

Habitatges Y house

Date
Category
Obra Nova, Residencial
About This Project

Els dos habitatges comparteixen una paret mitgera. Són d´igual superfície però les distribucions varien lleugerament. Una de les vivendes allotja una artista i en planta baixa disposa d’una gran àrea de treball que serà utilitzada com a taller d´escultura i pintura. L´altra, en canvi, té un programa més habitual.

Les cases gaudeixen d’una situació i una vista excepcional i tant la façana com el carener de la coberta tenen forma de Y. Així es poden obrir amb més llibertat cap a la llum i les vistes.

Els habitatges es recolzen sobre un gran basament destinat a aparcament i magatzems i estan envoltades per terrasses a dos nivells que reconfiguren el terreny originari.